Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Ooijer dreigt met juridische stappen

11 augustus 2006 07:22

Verslaggever: RvN

Volgens De Telegraaf dreigt zaakwaarnemer Sigi Lens met juridische stappen om een transfer van Andre Ooijer naar Blackburn te forceren. Hij orienteert zich op de mogelijkheden voor een stap naar de arbitragecommissie om een transfer af te dwingen. Een andere mogelijkheid is dat Ooijer zich beroept op het FIFA-reglement, dat spelers die ouder zijn dan 28 en langer dan drie jaar onder contract hebben gestaan de mogelijkheid biedt voor de restwaarde van hun contract te vertrekken. In het geval van Ooijer zou dat gelijk staan aan ??n jaar salaris. Lens: ?Maar voorlopig hopen we er nog op een normale manier uit te komen.?

Meer op




Tags

ooijer lens arbitragecommissie beroept blackburn fifa orienteert reglement restwaarde sigi telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje