Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging hoopt op 'gezond overleg' met Knip

13 augustus 2006 10:22 - TC Tubantia

Verslaggever: MP

Dirk van Gestel, bestuurslid juridische zaken van de Supportersvereniging PSV, hoopt voor de uitwedstrijd in Almelo op 17 februari 2007 op een gezond overleg met burgemeester Knip over de komst van de PSV-supporters. Van Gestel hoopt niet weer met allerlei gerechtelijke procedures te moeten werken. De Raad van State stelde onlangs de PSV fans in het gelijk dat de noodverordening van vorig seizoen onwettig was.

Bij de Almelose rechtbank loopt ook nog een bodemprocedure die de Supportersvereniging PSV tegen burgemeester Knip heeft aangespannen waarin de supportersvereniging bestrijdt dat een combiregeling nodig was. Van Gestel blijft erbij dat de combiregeling (verplicht supportersvervoer per bus, in dit geval van Twentepoort Oost naar het Polman Stadion) en de noodverordening helemaal niet hoefden. 'Er is geen sprake van haat en nijd tussen PSV- en Heracles-supporters', aldus Van Gestel.

Meer op TC Tubantia




Tags

supportersvereniging gestel knip combiregeling noodverordening almelo almelose bestrijdt bestuurslid bodemprocedure gerechtelijke heracles hoefden nijd onwettig oost polman procedures rechtbank state supportersvervoer twentepoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage