Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest finale Otten Cup na strafschoppen

13 augustus 2006 15:53

Verslaggever: RvN, berry van aerle

PSV A1 is er net niet in geslaagd om de Otten Cup te winnen. In het eigen jeugdtoernooi verloor de ploeg net als vorig seizoen van het Braziliaanse Vitoria. Dit keer was het echter pas na strafschoppen (7-6), in de reguliere speeltijd werd met 0-0 gelijkgespeeld.

Rochdi Achenteh werd uitgeroepen tot beste middenvelder van het toernooi, G?nero Zeefuik tot beste aanvaller.

Op PSVjeugd.nl was het toernooi live te volgen. je kunt daar nog alles uitgebreid teruglezen in statistieken, verslagen en foto's.

PSV A1 haalde de finale door in de poule te winnen van NEC (3-0), Heerenveen (3-0) en gelijk te spelen tegen Sporting Lissabon (0-0). In de halve finale won de ploeg vanmorgen met 4-2 van Ajax A1. Nieuwe aanwinst G?nero Zeefuik, afkomstig van FC Omniworld, eerder doorliep hij de jeugdopleiding van Ajax, was de grote man tot nu toe aan PSV-zijde.

Meer op




Discussieer mee op de forums


Tags

otten nero zeefuik achenteh foto heerenveen jeugdtoernooi lissabon omniworld psvjeugd rochdi sporting teruglezen vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte