Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman heeft geen probleem met Ooijer in Oranje, onduidelijke situatie rond transfer

13 augustus 2006 21:44

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet op Telegraaf.nl weten geen probleem te hebben met het feit dat Andre Ooijer zich maandag wel zal aansluiten bij Oranje terwijl hij zich voor PSV ziek had gemeld. "Maar Ooijer heeft zich inmiddels beter gemeld. Daarom vind ik het logisch dat hij mee naar Dublin gaat. Het was anders geweest wanneer hij zich niet beter had gemeld. Donderdag wordt hij dan ook weer op de training verwacht.

Of er moet tussentijds nog iets gebeuren, want de verdediger wil nog steeds naar Blackburn Rovers. Volgens De Telegraaf zou PSV inmiddels de prijs wel wat willen laten zakken. Maar of dat genoeg is om overeenstemming te bereiken met Blackburn Rovers is de vraag. In een regionale krant liet de voorzitter van die club weten dat de club een redelijke en fair transferbedrag heeft geboden. "Als PSV dat afwijst, is dat hun keuze."

Meer op




Tags

ooijer koeman oranje blackburn rovers telegraaf afwijst dublin transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman