Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel noemt keus Van Basten 'onverwacht'

15 augustus 2006 18:09

Verslaggever: TS

Mark van Bommel noemt de keuze van bondscoach Marco van Basten om hem niet op te nemen in de Oranje-selectie 'onverwacht'. "Ik had het zeker niet verwacht, maar het lijkt me verstandiger om het even te laten bezinken", aldus de middenvelder van Barcelona. Van Basten liet bovendien doorschemeren dat Van Bommel er niet op hoeft te rekenen dat hij snel weer terug keert in de selectie. Gisteren passeerde Van Basten Van Bommel opnieuw, door Theo Janssen als vervanger op te roepen voor Wesley Sneijder.

Ook Ruud van Nistelrooy was onaangenaam verrast. "Nee, ik heb geen gesprek gehad met Van Basten, maar dat is ook helemaal niet nodig. Het is duidelijk dat hij voor de jeugd kiest. In de huidige spelersgroep is alleen doelman Edwin van der Sar op leeftijd. Ik heb op dit moment vrede met die keuze. Ik wil me nu volledig richten op mijn nieuwe club Real Madrid", aldus van Nistelrooy.

Edwin van der Sar had de oud-PSV'ers er graag bij gewild. "Ze zijn heel goede voetballers, die we heel goed kunnen gebruiken. Daar heb ik met Marco over gesproken", aldus de aanvoerder.

Meer op




Tags

basten bommel onverwacht nistelrooy sar barcelona bezinken janssen madrid onaangenaam oranje passeerde verstandiger vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot dams eredivisie evenepoel feyenoord flamingo getracked giro hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten tillman vaio veerman