Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vennegoor verkoos Celtic boven Bolton'

21 augustus 2006 07:26

Verslaggever: RvN

Volgens De Telegraaf heeft Bolton zich opnieuw gemeld voor Vennegoor of Hesselink, maar heeft de spits Celtic gekozen boven Bolton Wanderers ondanks dat de Engelse club meer zou willen betalen aan hem en aan PSV. Volgens De Telegraaf is PSV akkoord gegaan met een transfersom van 5 miljoen euro. De Schotse krant Daily Record meldt echter een akkoord van 6,5 miljoen euro. Daarbij zouden de Schotten dan tot een akkoord moeten komen over de 1 miljoen die Vennegoor of Hesselink zou ontvangen als percentage van de transfersom.

Ronald Koeman liet in een reactie bij Studio Voetbal weten dat Ooijer intern vervangen zal worden, maar dat er voor Vennegoor een vervanger komt. Daar is de club gezien de uitlatingen inmiddels al druk mee bezig.

Meer op




Tags

vennegoor bolton celtic hesselink telegraaf verkoos koeman ooijer wanderers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage