Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-Feyenoord: Banner Battle 2006!

21 augustus 2006 19:58

Verslaggever: RvN

In de eerstvolgende thuiswedstrijd, de topper tegen Feyenoord, zal de tweede editie van de Banner Battle plaats gaan vinden. Vorig jaar zorgde de eerste editie tijdens PSV-AZ voor een grote zee van banners en vlaggen op de vakken X en T. Dit jaar hopen we dat resultaat zelfs te overtreffen, en daarom is de Battle uitgebreid naar een strijd tussen de vier tribunes Zuid, Oost, Noord en West. Het hele stadion is dus betrokken, dus steun je club en doe mee!

De bedoeling is opnieuw om bij opkomst van de spelers voor een zo groot mogelijke sfeerbende te zorgen. Met behulp van banners, vlaggen en alle andere mogelijke sfeerartikelen zullen de vier tribunes gezamenlijk een kolkend stadion vormen, wat vervolgens op het veld tot resultaat zal moeten gaan leiden.

Na de wedstrijd zal op deze website gestemd kunnen worden op de winnaar van de tribunestrijd. Maar daarnaast zal er ook wederom een individuele strijd plaatsvinden. In een Banner Battle gaat het uiteraard met name om de bekende ??n-persoons-spandoeken. De makers van de drie mooiste banners zullen door de Supportersvereniging beloond worden met prachtige prijzen. Op de website van de Supportersvereniging, www.supver-psv.nl, zal spoedig bekend worden gemaakt welke prijzen er te winnen zullen zijn.

We hopen uiteraard op ieders medewerking om van deze nieuwe Battle weer een grandioos succes te maken. Het liefst door zelf banners te maken, maar eventueel ook door banners van anderen omhoog te houden. Vind je een banner of vlag op je stoel, twijfel dan niet en gebruik hem!

Samen kunnen we hopelijk voor een geweldige sfeer op de tribunes zorgen, zodat onze jongens het op het veld af kunnen maken. Eendracht maakt macht, tenslotte!!

Wij trekken ten strijde!!

De organiserende sfeergroepen Vak X en Vak T

Meer op




Tags

battle banner banners feyenoord editie supportersvereniging vlaggen eendracht kolkend macht makers oost opkomst organiserende persoons sfeerartikelen sfeerbende stoel strijde supver topper tribunestrijd vakken vlag west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje