Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor of Hesselink komt officieel afscheid nemen

26 augustus 2006 09:31 - PSV.nl

Verslaggever: JV, Henk Huppelschoten

Jan Vennegoor of Hesselink heeft voor de camera's van PSV-TV de fans belooft terug te komen om officieel afscheid nemen. Ook hoopt hij in de toekomst terug te keren bij PSV. Als voorschot op zijn afscheid vertelde Vennegoor de fans van harte te willen bedanken voor de mooie jaren die hij bij PSV heeft gehad. "Ik heb genoten van jullie. Ik heb hier fantastich jaren meegemaakt. Ik hoop dat ik het daar net zo mooi als hier zou krijgen. Daar zou ik meteeen voor tekenen. Ik verlaat iets heel moois", aldus Jan Vennegoor of Hesselink die vijf seizoenen voor PSV speelde.

Zijn belangrijkste doelpunt scoorde hij op 9 maart 2005 in Monaco. De plaatsing voor de kwartfinale ten koste van de verliezend finalist van het jaar ervoor leidde tot uitzinnige taferelen bij de massaal aanwezige PSV-fans.

Meer op PSV.nl




Tags

vennegoor hesselink belooft fantastich meteeen monaco taferelen uitzinnige voorschot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis