Transparent
Inloggen
Sluiten

Moeizame aanpassing voor Salcido in Eindhoven

26 augustus 2006 17:59 - espndeportes

Verslaggever: johan derksen

De zaakwaarnemer van Eduardo Hernandez liet vandaag tegenover ESPN weten dat Salcido een moeizame aanpassing ondergaat in Eindhoven. Naast de eerder genoemde problemen, waarbij hij door zaakwaarnemers in de steek gelaten werd, is er ook de verandering van positie. Dat maakt z'n aanpassing nog een stukje zwaarder. Salcido was een centrumverdediger die normaal gesproken speelde in een laatste linie van 3, maar hij speelt nu helemaal links in een linie van 4 verdedigers.

Salcido zelf is er luchtiger onder: "De situatie op dit moment is gewoon een kwestie van aanpassen aan een totaal andere manier van voetbal dan ik gewend was" aldus Salcido. "We speelden zowel bij Chivas als in het Mexicaanse elftal met 3 verdedigers en ik moet dus behoorlijk wennen om met 4 verdedigers te spelen. Ik ben inmiddels geen centrale verdediger meer. Dat is verder geen probleem voor mij, het vergt alleen enige aanpassing."

"Het tempo ligt gewoon een stukje hoger dan hier (in Mexico) en het niveau ook, dat zijn gewoon dingen waar je aan moet wennen. Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik op een goede manier gestart ben in Europa."

Meer op espndeportes




Tags

salcido centrumverdediger chivas eduardo espn hernandez kwestie luchtiger mexico zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage