Transparent
Inloggen
Sluiten

Toernooi om de Harry van Raaij Cup op 2 september

26 augustus 2006 23:18

Verslaggever: RvN, Henk Huppelschoten

Het is weer zover, het jaarlijkse toernooi om de Harry van Raaij Cup zal op 2 september plaats vinden. Het toernooi dat door PSV Fans United wordt georganiseerd vind plaats in sporthal De Tempel aan de Henegouwenlaan te Eindhoven. Philips Nederland NV is de hoofdsponsor van het toernooi.

Vorig jaar werd het toernooi verrassend gewonnen door FC Gestel, uit de buurt waar Harry van Raaij zelf nog op kamers heeft gezeten tijdens zijn studietijd. Dit jaar doen er wederom 8 teams aan het toernooi mee, waaronder de favorieten, FC Gestel en 't Schansoord uit Erp.

PSV-supporters zijn van harte welkom om op zaterdag 2 september te komen kijken naar de vijfde editie van het toernooi in sporthal De Tempel. De aftrap zal om 11 uur worden gedaan door oud PSV-er Bj?rn van der Doelen. Rond de klok van 18 uur zal Harry van Raaij de prijzen uitreiken aan de nummers 1, 2 en 3.

Meer op




Tags

raaij gestel sporthal tempel aftrap editie erp favorieten henegouwenlaan hoofdsponsor kamers nederland schansoord studietijd uitreiken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis