Transparent
Inloggen
Sluiten

President-commissaris Timmer wil snel weg bij PSV

31 augustus 2006 11:55 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: JV

Jan Timmer wil 'zo snel mogelijk' terugtreden als president-commissaris van PSV. De voorzitter van de Raad van Commissarissen moet conform de statuten in oktober terugtreden, maar Timmer betwijfelt of hij dan al weg is. Hij acht het van groot belang om eerst een nieuw management voor de club te benoemen. PSV gaat na het vertrek van voorzitter Rob Westerhof op zoek naar een betaalde algemeen directeur. "Ik wil me daar nu volledig op richten", aldus Timmer. "Als dat geregeld is, zal ik geen dag langer meer in functie blijven. Ik ben 73 jaar, ik snak naar rust", aldus Timmer. PSV trekt een periode van drie tot negen maanden uit om de directie van de NV opnieuw op te zetten.

Timmer zegt zich zorgen te maken over de financi?le positie van PSV. Uitlatingen van Westerhof dat er dit seizoen tien tot vijftien miljoen euro beschikbaar zou komen voor spelersaankopen noemt hij 'niet realistisch'. Westerhof werd de afgelopen maanden een paar keer teruggefloten door Timmer, ondermeer in de contractonderhandelingen met de spelers Gomes en Ooijer.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

timmer westerhof terugtreden betwijfelt conform contractonderhandelingen gomes ooijer snak spelersaankopen statuten teruggefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage