Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt transfer Kluivert

31 augustus 2006 18:58 - PSV

Verslaggever: Q

PSV bevestigt op haar eigen website zojuist het aantrekken van Patrick Kluivert. De spits komt transfervrij over van het Spaanse Valencia en zal in Eindhoven het nummer 9 krijgen, waar tot voor kort Jan Vennegoor of Hesselink mee speelde.

Vrijdag zal de spits al voor het eerst op het trainingsveld staan. De 30-jarige Kluivert laat op de site van PSV weten erg blij te zijn met de transfer en erop gebrand te zijn te laten zien wat hij in zich heeft. Een telefoongesprek met aanvoerder Phillip Cocu was voor Kluivert belangrijk in zijn beslissing.

Onder de supporters van PSV komen veel emoties los rond de transfer. Ongeveer de helft van de fans, zo blijkt uit de PSV Poll, is voorstander van de transfer. De andere helft geeft meestal op als reden om tegen de transfer te zijn dat Kluivert niet bij PSV zou passen. Eerder zei PSV Fans United al dat er 'harde acties' zouden komen bij de komst van Kluivert.

Meer op PSV




Tags

kluivert cocu hesselink poll telefoongesprek valencia vennegoor voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte