Transparent
Inloggen
Sluiten

Ooijer: 'Vertrek Westerhof is de bevestiging'

1 september 2006 09:32 - Planet.nl (video)

Verslaggever: TS

Andr? Ooijer vindt dat hij op een vervelende manier bij PSV weggegaan is en heeft het als dramatisch ervaren. In de pers is ten onrechte het beeld geschetst van een slecht persoon, iemand die moedwillig een vertrek forceerde. Het ging volgens Ooijer echter niet om geld maar om warmte. Het was bij de besprekingen onder meer niet relevant of Ooijer nou acht seizoenen of ??n seizoen bij PSV speelde.

"De toon die werd gebruikt en de manier waarop ik behandeld ben, vind ik niet re?el. Er zijn altijd supporters die zulke zaken voor waar aannemen. Maar de mensen die mij goed kennen, weten dat er in zo'n geval meer aan de hand is. Ik wil alleen kwijt dat dit onder Harry van Raaij nooit gebeurd zou zijn. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Het vertrek van Westerhof is de bevestiging. Verder wil ik daar niet veel over kwijt anders ga ik om de man spelen. Ik heb goed contact binnen PSV. Ook goed contact met Westerhof verder gehad. Wat dat betreft blijft dit lekker intern alleen jammer dat het zo heeft moeten lopen", aldus Ooijer.

Meer op Planet.nl (video)




Tags

ooijer westerhof forceerde geschetst lijve moedwillig ondervonden raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte