Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV2 verder in Amstelcup

1 december 2000 11:46 - Wedstrijdverslag

Verslaggever: NvdL

PSV2 heeft zich door de winst op Roda JC2 geplaatst voor de knock-out rondes van de Amstelcup voor tweede elftallen. PSV speelde thuis op de Herdgang het derde duel in de poule van vier clubs en won met 2-0, door doelpunten van Mortensen (38ste minuut) en Fuchs (41ste minuut)

Aan het eind van het duel kreeg Becker zijn tweede gele kaart en kon inrukken. Becker ging alleen af op de keeper en werd aan zijn shirt getrokken. De scheidsrechter gaf echter Becker zijn tweede gele kaart voor een schwalbe in plaats van rood voor Roda JC2. Erwin Koeman, trainer van het tweede, maakte zich hier dusdanig druk over dat ook hij met een rode kaart mocht vertrekken.

Op het PSV Bulletin Board heeft FORZA zoals gewoonlijk weer een uitgebreid wedstrijdverslag gemaakt. Klik op de link om het verslag te lezen en er eventueel op te reageren:
Link naar wedstrijdverslag

Meer op Wedstrijdverslag




Tags

amstelcup roda wedstrijdverslag bulletin erwin forza fuchs gewoonlijk herdgang inrukken koeman mortensen schwalbe verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte