Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV start met 0-0 tegen Liverpool

12 september 2006 22:35

PSV start de Champions League met een zeer behoorlijke 0-0 thuis tegen Liverpool. Tegen de als sterkste in de poule geachte ploeg bleef het nog niet ingespeelde elftal van PSV goed overeind. Liverpool speelde echter niet met haar sterkste opstelling. Het hield diverse basisspelers op de bank.

PSV probeerde in de eerste helft het spel te maken. Tot halverwege de helft van Liverpool slaagde het daar goed in. De ploeg kon echter te weinig doorstoten naar de zestien van Liverpool. De Engelsen waren op de counter vooral gevaarlijk via de snelle Bellamy. Alex en Salcido vingen achterin alle verdedigende slippertjes op. Daarachter speelde Gomes ook een hele zekere wedstrijd.

Dichtbij een goal was PSV in de eerste helft via Kone, die een ziedend schot op de lat schoot, ook Mendez was gevaarlijk van afstand. Vlak voor het einde tekende Liverpool voor haar enige grote kans. Invaller Gerrard kwam vrij en schoot de bal onhoudbaar langs Gomes op de binnenkant van de paal. Tot opluchting van het Philips Stadion verdween hij niet in de goal. Een nederlaag zou ook niet terecht zijn geweest.

[later meer]




Tags

liverpool gomes bellamy binnenkant counter daarachter doorstoten geachte gerrard ingespeelde kone mendez onhoudbaar salcido slaagde slippertjes vingen ziedend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte