Transparent
Inloggen
Sluiten

Aankopen houden zich goed op CL-niveau

12 september 2006 22:50

In de eerste wedstrijd op topniveau blijken de aankopen in ieder geval hun mannetje te staan. Net als afgelopen weekend stond Salcido achterin in het centrum. De Mexicaan speelde daarin een belangrijke rol en loste diverse slippertjes van spelers voor hem knap op.

Op het middenveld toonde Mendez dat hij voetbalinzicht heeft en dat hij zich kan handhaven op dit niveau, ondanks dat hij dit weekend al aangaf dat het spel een stuk sneller gaat dan hij gewend is. Hij had diverse slippertjes die pijnlijk uit kunnen pakken. met zijn ervaring raakte hij echter niet in paniek en ging hij naarmate de wedstrijd vorderde zich meer met het spel bemoeien.

kromkamp was de minste van de drie nieuwe aankopen. Ook hij zorgde voor teveel balverlies, problemen leverde dat echter relatief weinig op. Maar tegelijkertijd lijkt hij een blijvertje op rechts, aangezien hij een stuk zekerder overkwam dan de rechtsbacks voor hem.




Tags

slippertjes balverlies blijvertje kromkamp loste mendez naarmate paniek rechtsbacks salcido topniveau voetbalinzicht vorderde zekerder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage