Transparent
Inloggen
Sluiten

Faber teleurgesteld over vertrek bij PSV

13 september 2006 20:25

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad liet Faber weten teleurgesteld te zijn over zijn vertrek bij PSV. "Vorig seizoen heb ik aangegeven dat er spelers bij moesten komen bij Jong PSV. De selectie was te klein en steeds was de onzekerheid over beschikbare spelers uit het eerste. Zo kon ik geen talenten klaarstomen", aldus Faber in het Algemeen Dagblad.

"Men stelde mij nieuwe spelers in het vooruitzicht. Men ging Jong PSV serieus nemen. Maar die afspraak is men niet nagekomen. Ik voel me een echte PSV'er, maar op deze manier wil ik niet doorgaan. Scout Willy van der Kuylen was de enige die het probleem ook zag."

Faber wilde zelf graag een ander jeugdelftal gaan trainen, maar omdat er geen plek vrij was, moest hij vertrekken.

Meer op




Tags

faber jong jeugdelftal klaarstomen kuylen onzekerheid vooruitzicht willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage