Transparent
Inloggen
Sluiten

"Beasley zag geen toekomst onder Koeman en wil bij City blijven"

18 september 2006 13:58 - ESPN

Verslaggever: Q

PSV'er DaMarcus Beasley verruilde deze zomer op huurbasis de Eindhovense club voor het Engelse Manchester City. Hij speelde nog geen minuut, in verband met een hamstringblessure (ten tijde van het interview), maar ESPN meldt reeds dat de Amerikaan graag definitief zou verkassen naar de Blues.

"Ik ben hier nog maar een paar weken bij City, maar alles is tot nu toe geweldig", aldus Beasley, "Het is een familieclub. Iedereen kan goed met elkaar opschieten en eigenlijk wil ik hier graag minstens drie of vier jaar blijven".

Als reden voor zijn vertrek haalt Beasley de komst van Ronald Koeman naar PSV aan: "over sommige dingen was ik het niet eens met Koeman en ik kreeg ook geen garantie op een basisplaats, dus besloot ik dat het tijd was uit te zien naar een andere club". Over Guus Hiddink heeft de Amerikaan niets dan lof: "zonder twijfel is Guus een van de beste coaches waar ik ooit mee heb gewerkt".

Meer op ESPN




Tags

beasley koeman blues damarcus espn familieclub garantie hiddink opschieten verkassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte