Moeizame zege PSV tegen ADO: 0-2

23 september 2006 21:26

Verslaggever: KOLKKA

In het Zuiderpark heeft PSV een moeizame 0-2 zege behaald op ADO Den Haag. De wedstrijd werd pas vijf minuten voor tijd definitief beslist door een doelpunt van Edison Mendez. Halverwege de tweede helft bracht Tardelli PSV op voorsprong. ADO Den Haag was het absoluut niet eens met het goedkeuren van die goal. In de actie die aan de goal voorafging raakte keeper Postma geblesseerd. Er werd echter niet afgefloten. Later bleek dat hij daarbij zijn been had gebroken. Luinge verzuimde verder om verdediger Kum rood te geven voor een harde charge op Beerens.

PSV speelde een hele moeizame wedstrijd. Het eerste uur kon het nauwelijks kansen creeren. Pas toen PSV op voorsprong kwam kreeg de ploeg meer ruimte en kon het meer kansen creeren. De ploeg moest 85 minuten alles geven om de overwinning binnen te slepen.

Bekijk het wedstrijdverslag (door Celinefan) van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.