Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters richten nieuwe supportersvereniging op; PFU

5 december 2000 13:48

Verslaggever: NvdL

Het is dan eindelijk een feit, na maandelange voorbereidingen zal op 1 januari 2001 een nieuwe supportersvereniging van PSV het daglicht zien. PSV Fans United, kortweg PFU, is een samensmelting van Stichting Oost, de Westside en de vakken S en T.
Het bestuur bestaat uit 9 personen, 3 van Oost, 3 van West en 3 van Noord. Op het eerste gezicht vooral gericht op de sfeermakers van het stadion, maar de PFU is er uiteindelijk voor iedereen.

PSV Fans United zal zich in eerste plaats richten op de sfeer in het stadion, maar in de toekomst is het niet uitgesloten dat ook de PFU uitreizen zal gaan organiseren naar competitieduels in de KPN Eredivisie.

De PFU krijgt in het nieuwe jaar offici?le erkenning van PSV, hiermee ontstaat binnen PSV een situatie waarin twee supportersverenigingen naast elkaar zullen bestaan.

Leden van Stichting Oost zijn per 2001 automatisch lid van de PFU. Je kunt nu vast lid worden van de PFU door het aanmeldingsformulier van Stichting Oost in te vullen. Lid worden kan inmiddels ook via PSV Netwerk. Klik hier, en vul het aanmeldingsformulier in.

Voor vragen aangaande de PFU verwijzen wij jullie naar het PSV Bulletin Board. Op het Oost/West forum kan je al je vragen stellen aan de leden en bestuursleden van de PFU, momenteel nog steeds onder de naam Stichting Oost.

Via de offici?le website van de Supportersvereniging feliciteerde het bestuur van de SV de nieuwe PSV Fans United en wenste het veel succes in de toekomst.

Meer op




Tags

pfu oost supportersvereniging aanmeldingsformulier bestuur west aangaande bulletin competitieduels daglicht eredivisie erkenning feliciteerde kortweg kpn maandelange samensmelting sfeermakers supportersverenigingen uitreizen vakken verwijzen westside

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage