Transparent
Inloggen
Sluiten

Ferrie Bodde: 'Kon? is echt een kneus'

24 september 2006 13:10 - DIPO TV

Verslaggever: TS

Ferrie Bodde vindt dat PSV de Hagenaars op 1-1 had moeten laten komen nadat de Eindhovenaren op voorsprong waren gekomen terwijl de keeper kerpend van de pijn op de grond lag. "Ik weet niet wat er in hun hoofden omgaat. Als PSV echt een topploeg was geweest, hadden ze ons ook laten scoren." De spelers van ADO Den Haag hebben in alle talen duidelijk gemaakt dat de bal uit moest. Bodde irriteerde zich verder aan het juichend weglopen van de PSV-spelers. Ook zou Kon? het laatste half uur hebben lopen lachen en provoceren. "Kone heeft lopen lachen en doen. Dat haalt bij mij mijn bloed onder de nagels vandaan. Dan ben je echt een kneus", aldus Bodde.

Meer op DIPO TV




Tags

bodde ferrie kneus ado bloed hagenaars hoofden irriteerde juichend kerpend kone nagels talen topploeg weglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje