Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Hoogenband niet verbaasd over nieuwe blessure Kluivert

25 september 2006 07:14

Verslaggever: RvN

PSV clubarts Van den Hoogenband reageerde in het Algemeen Dagblad niet verbaasd op het bericht over de nieuwe blessure van Patrick Kluivert. "We weten namelijk precies wat er aan de hand is met de knie van Patrick. Daar zeg ik verder niets over, dat gaat niemand wat aan. Maar we moeten niet elke keer schrikken als dit gebeurt. Er was een sterk verhoogd risico. Dat wisten we."

De clubarts wil niet hardop toegeven dat hij door de medische staf is goedgekeurd. "Goedgekeurd, afgekeurd. Dat zijn termen die in de pers worden gebruikt, maar zo redeneren wij helemaal niet. Wij brengen in kaart wat de risico?s zijn en het is vervolgens aan de clubleiding om een beslissing te nemen. Daar ga ik verder niet over. Maar ik zeg nogmaals: wat er nu gebeurt, verwondert mij niet. Dat is ook waar we voor gewaarschuwd hebben. De voorzitter heeft niet voor niets gesproken van een verhoogd risicoprofiel."

Meer op




Tags

hoogenband kluivert clubarts gewaarschuwd redeneren risicoprofiel termen verwondert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis