Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil voorlopig niet meewerken aan feestje Heerenveen nav uitspraken Riemer van der Velde

29 september 2006 20:45

In De Telegraaf laat interim voorzitter Frits Schuitema weten 'not amused' te zijn met de uitlatingen van Riemer van der Velde over Timmer. ?Deze uitlating is onbegrijpelijk en onacceptabel. Zoiets zeg je gewoon niet over een grote mijnheer als Jan Timmer. Dat geeft geen pas.? PSV wil daarom vooralsnog ook niet meewerken aan het verzoek van Heerenveen om het competitieduel aanstaande zondag later te laten beginnen. ?Als je dit soort dingen zegt, moet je niet verwachten dat wij gaan meewerken aan een feestje. Voorlopig is de stand van zaken dat we gewoon om half drie beginnen?, aldus Schuitema.

Van der Velde liet in een reactie weten dat de uitspraken gechargeerd waren op de bijeenkomst en dat hij ze gedaan had omdat er vooraf was afgesproken dat er geen journalisten bij aanwezig zouden zijn.




Tags

heerenveen riemer nav schuitema timmer amused bijeenkomst frits gechargeerd mijnheer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage