Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij vindt vertrek van Westerhof spijtig

30 september 2006 09:07 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Harry van Raaij weten het vertrek van zijn opvolger spijtig te vinden. ?Ik vind het jammer. Rob heeft direct gezegd dat hij de lengte van mijn termijn als voorzitter niet wilde evenaren, maar ik had wel het gevoel dat hij het tenminste vier jaar zou volhouden. Ik ben ook nog steeds van mening dat hij een goede voorzitter zou kunnen worden.? Van Raaij is van mening dat Westerhof diverse zaken niet heeft kunnen uitvoeren omdat hij steeds werd teruggefloten door de Raad van Commissarissen.

Over de opvolging heeft Van Raaij twijfels. ?Ik heb de indruk dat ze de structuur willen veranderen, met een voorzitter op de achtergrond, zoals John Jaakke dat bij Ajax is. Hij is de voorzitter van de commissarissen, niet van de directie. Maar naar mijn mening los je met zo?n structuur de problemen bij PSV niet echt op.?

Meer op De Telegraaf




Tags

raaij spijtig westerhof jaakke opvolging telegraaf teruggefloten volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte