Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties coaches voorafgaand aan wedstrijd

6 december 2000 22:24

Verslaggever: RvN

De coach van de Grieken liet realistisch weten dat PAOK veel geluk nodig heeft om zich alsnog te kunnen kwalificeren voor de volgende ronde. 'Zeker als je tegen zo'n goede ploeg als PSV speelt, is het inhalen van een 0-3 achterstand enorm moeilijk. Maar we zullen ons best gaan doen. We moeten erg voorzichtig zijn en mogen absoluut geen tegengoal krijgen, dan is het zeker voorbij' aldus Bajevic. 'Alle 11 spelers moeten meer dan 110% zijn en we hebben geluk nodig, willen we de 0-3 ongedaan maken.'

Hij riep ook de fans op om veel sfeer te maken, zoals tegen Udinese (PAOK won met 0-3) om zo de tegenstander te overdonderen.

Coach Eric Gerets had weinig nieuws te melden over de wedstrijd. De prachtige uitgangspositie zou voldoende moeten zijn om de volgende ronde te halen. Wel liet hij weten dat Lucius zeker zal spelen en de voorkeur krijgt boven een aanvallend ingestelde speler op het middenveld. 'Lucius is de ideale man om een offensief van de Grieken tegen te gaan' aldus Gerets, die er alle vertrouwen in heeft dat PSV het hoofd koel houd en zich zou gaan kwalificeren voor de volgende ronde.

Meer op




Tags

gerets grieken lucius paok bajevic inhalen offensief ongedaan overdonderen udinese uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage