Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel en Van Nistelrooy bedanken voor Oranje

1 oktober 2006 22:34

Verslaggever: RvN

Zojuist werd bekend dat Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy hebben bedankt voor het Nederlands Elftal. Voor Mark van Bommel zou de afzegging definitief zijn. Zolang Van Basten bondscoach is zal hij niet meer in het Oranje uitkomen. Hij mist het vertrouwen van de bondscoach om optimaal te kunnen presteren. De voormalig PSV'er werd vorige week verrassend opgeroepen door Marco van Basten terwijl de bondscoach vorige maand nog liet weten Van Bommel waarschijnlijk niet meer op te roepen. De selectie van Van Bommel kwam twee dagen na openlijke kritiek van Ruud van Nistelrooy op het selectiebeleid van Marco van Basten.

Ook Ruud van Nistelrooy zelf heeft in een lang gesprek aangegeven dat het voorlopig geen zin heeft om bij de selectie gehaald te worden. Van Basten had hem weer nodig omdat zowel Huntelaar als Vennegoor kampen met blessures. Echter mist ook Van Nistelrooy het wederzijds vertrouwen. De spits is echter minder definitief als Van Bommel. Van Nistelrooy zou hebben aangegeven dat indien hij het met een goed gesprek kan uitpraten met Van Basten er op termijn nog wel een terugkeer inzit.

Meer op




Tags

bommel nistelrooy basten oranje afzegging huntelaar inzit selectiebeleid uitpraten vennegoor wederzijds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte