Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong bedankt fans voor steunbetuigingen

12 oktober 2006 12:46

Verslaggever: RvN

Op initiatief van PSV Netwerk lid Masterbeer is enige tijd geleden een actie gestart om John de Jong te steunen in zijn strijd om weer volledig te herstellen. John de Jong heeft laten weten dat alle steunbetuigingen van de fans hem enorm goed doen en wil via onderstaande brief alle fans bedanken voor hun steun.

Beste supporters,

Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de steunbetuigingen die ik in ontvangst heb mogen nemen. Het doet me onwijs goed en motiveert me alleen maar meer om mijn uiterste best te blijven doen om weer helemaal fit terug te keren.

Ik was erg verrast toen mensen van de club me een dik pak papier gaven met brieven en opbeurende woorden van de supporters. Ik heb ze allemaal gelezen, uiteraard. Jullie hebben me al een hele tijd niet meer op het veld in actie gezien, maar uit zo'n signaal blijkt dat ik nog niet ben vergeten. Geloof me, dat doet goed.

Wat mijn status betreft, momenteel ben ik weer aan het opbouwen. Ik zit in een fase van een combinatie tussen trainen op het veld en trainen in het krachthonk. Het is moeilijk om aan te geven wanneer ik helemaal terug ben, ik werk hard en doe er samen met de medische staf alles aan. Mijn gevoel zegt dat ik zo eind november langzaam in de groepstraining kan instromen. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Als je dan zulke mentale steun in de rug krijgt, zet je net een stapje harder.


Bedankt,

John de Jong

Meer op




Tags

jong steunbetuigingen brief brieven groepstraining krachthonk masterbeer ontvangst onwijs opbeurende opbouwen uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage