Record voor scorende invallers

15 oktober 2006 18:55

Verslaggever: jp

De 4-1 thuiszege van PSV zondag op Roda JC kwam op moeizame wijze tot stand, maar Ronald Koeman hield er wel een record aan over. De coach van de Eindhovenaren bracht na rust Jefferson Farf?n, Roy Beerens en Ismail Aissati in het veld om de 0-1 achterstand weg te werken. Alle drie de invallers scoorden en dat is nog nooit gebeurd in de Eredivisie.

Farf?n hielp PSV een kwartier voor tijd langszij en de Peruviaan verzorgde twee minuten later de assist bij de 2-1 van Alex. Aissati zette in de negentigste minuut de 3-1 op het scorebord en Beerens bepaalde drie minuten in de extra tijd de eindstand.