Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman neemt het op voor niet-scorende Kone

15 oktober 2006 19:05

Verslaggever: RvN

Arouna Kone kwam ondanks enkele goede kansen tegen Roda JC weer niet aan scoren toe. De spits blijft erg dreigend, maar weer in PSV shirt ook tot eigen frustratie nauwelijks te scoren. Bij Ivoorkust gaat dat een stuk beter. Ronald Koeman nam het na afloop voor zijn spits op. "Je kunt het probleem ook groter maken dan het is. Ik denk dat hij op dit moment gewoon een stukje geluk mist. Het moet niet overdreven worden. Al denk ik wel dat Jefferson Farfan bijvoorbeeld altijd meer zal scoren dan Kon?. Maar hij is de laatste wedstrijden w?l belangrijk geweest met zijn dreiging en zijn assists."

Meer op




Tags

koeman kone scorende dreiging farfan ivoorkust roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage