Transparent
Inloggen
Sluiten

Morgen hervatting kaartverkoop Liverpool - PSV

20 oktober 2006 17:03 - PSV.nl

Verslaggever: JV

Zaterdag 21 oktober om 9.00 uur start de verkoop voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart. De verkoop was uitgesteld omdat de verkoop op zaterdag voor de uitkaarthouders via www.psvuitwedstrijd.nl door de enorme drukte al uitliep op een fiasco. PSV heeft niet de zekerheid dat het de nog grotere toestroom voor de vrije verkoop aankan. De omwisselbiljetten zijn zaterdag dan ook te koop via TicketBox en niet via www.psvuitwedstrijd.nl. Indien je gebruik wilt maken van een van de busreizen, dan dien je na aanschaf van een omwisselbiljet nog apart de busreis te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Je selecteert op deze website 'busreis Liverpool-PSV'.

Omdat er door een overbelasting van de website van afgelopen zaterdag onder andere verkeerde bedragen bij de supporters zijn afgeschreven, heeft PSV een wijziging in de omwisselprocedure moeten toepassen.

Voor PSV Uitkaarthouders die het omwisselbiljet hebben aangeschaft via www.psvuitwedstrijd.nl en op eigen vervoer afreizen naar Liverpool geldt de volgende omwisselprocedure:
- Het omwisselen dient te gebeuren door de boeker van de kaarten. Dit is de persoon die de kaarten (als groep) heeft geboekt en die zich had aangemeld op www.psvuitwedstrijd.nl om de kaarten te kopen.
- Het omwisselen dient in ??n keer te gebeuren voor alle aangekochte kaarten.
- Bij het omwisselen dient de persoon alle bij aankoop gebruikte PSV (Seizoen/Supporters) Club Cards, alle geprinte omwisselbiljetten en een bankafschrift van de betaling mee te nemen.

PSV Uitkaarthouders die voor dinsdag 17 oktober een busreis hebben geboekt via www.psvuitwedstrijd.nl dienen zich uiterlijk zaterdag 18 november te melden bij de Supportersvereniging PSV (ingang 11, Philips Stadion). Dan worden de betaalgegevens en de persoonsgegevens in verband met douane-formaliteiten gecontroleerd. Er geldt de volgende procedure:
- De boeker van de kaarten dient zich te melden. Dit is de persoon die de kaarten (als groep) heeft geboekt en die zich had aangemeld op www.psvuitwedstrijd.nl om de kaarten te kopen.
- Het omwisselen dient in ??n keer te gebeuren voor alle aangekochte kaarten.
- De persoon dient alle bij aankoop gebruikte PSV (Seizoen/Supporters) Club Cards, alle geprinte omwisselbiljetten en een bankafschrift van de betaling mee te nemen.

PSV betreurt de gehele gang van zaken en stelt alles in het werk om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Meer op PSV.nl




Tags

psvuitwedstrijd liverpool busreis omwisselbiljetten uitkaarthouders aangekochte aangemeld bankafschrift betaling boeker cards geprinte omwisselbiljet omwisselprocedure aanschaf betaalgegevens betreurt busreizen cardhouders dien douane fiasco formaliteiten gecontroleerd overbelasting persoonsgegevens procedure selecteert supportersvereniging ticketbox toepassen toestroom uitkaart uitliep vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje