PSV wint topper in Alkmaar van AZ: 1-3

22 oktober 2006 14:27

PSV heeft in Alkmaar laten zien dat PSV nog een klasse beter is dan de ploeg uit Alkmaar. PSV behaalde een simpele 1-3 overwinning. Bij rust stond het al 0-3.

Ronald Koeman iet verrassend Manuel da Costa in de basis debuteren in plaats van Lamey. De Portugees beloonde dat vertrouwen bijna direct. Al na 12 minuten kopte hij vanuit een corner de 0-1 binnen.

PSV gaf achterin niets weg, al liet het AZ wel combineren op het middenveld. Op slag van rust besliste PSV de wedstrijd. Eerst was het Mendez die de 0-2 binnengleed. In blessuretijd schoot Kone vlak daarna zelfs nog de 0-3 binnen via een mooi afstandschot.

Daarna was het gebeurd en was de tweede helft eigenlijk niet meer dan een formaliteit. De Zeeuw scoorde in de tweede helft nog tegen voor de statistieken.

Bekijk het live verslag via de link hieronder naar het scorebord.