Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV scouts zien boze Juan Pablo Garcia

23 oktober 2006 18:44

Verslaggever: RvN

Voor het weekend meldden we al dat Juan Pablo Garcia dit weekend bekeken zou worden door PSV scouts in het MLS duel van Chivas USA tegen Houston Dynamo. De Mexicaan had dat zelf toegegeven in Mexicaanse media. De middenvelder was dan ook allerminst blij dat hij onder toeziend oog van de PSV scouts al na 68 minuten gewisseld werd. Hij weigerde zijn vervanger een hand te geven.

"Ik ben geen middelmatige speler. Ik heb dertig wedstrijden helemaal gespeeld en dan mag ik in de playoffs slechts 60 minuten meespelen? Ik ben het daar absoluut niet mee eens. Ik had enkele goede passes van waaruit Ante had kunnen scoren en heb ik verdedigend mijn steentje bijgedragen."

"Of de coach deze opmerkingen niet leuk vindt? het maakt me niet uit wat hij denkt. Ik geef alleen om Chivas, de president van de club en mijn ploeggenoten. Ik heb met veel mensen gevochten en zoveel moeten opgeven om zover te komen en dan mag je slechts 60 minuten meedoen in de playoffs."

De coach zou hebben aangegeven dat de speler er doorheen zou zitten. "Als de coach dacht dat ik moe zou zijn, dan had hij dat moeten vragen. dan had ik hem geantwoord. Maar er is geen enkele communicatie en dan doen ze dit soort dingen."

Meer op




Tags

garcia chivas playoffs allerminst ante bijgedragen dynamo geantwoord houston meldden middelmatige mls moe opgeven steentje toeziend usa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis