Transparent
Inloggen
Sluiten

Culina wil naar Engeland om bekend te worden

26 oktober 2006 23:02 - The Age

Verslaggever: RvN

In Voetbal International liet Jason Culina deze week doorschemeren naar een andere club te willen indien hij PSV zich niet verder kan ontwikkelen op een vaste positie op het middenveld. In de Australische krant The Age gaf hij een opmerkelijke andere reden aan waarom hij naar de Premier League zou willen.

In tegenstelling tot enkele andere spelers in de Australische selectie wordt hij niet gevraagd voor optredens in commercials en andere reclame deals. "Er zijn altijd spelers die meer in de belangstelling staan. Tot een bepaald punt kan ik dat accepteren. Maar iedereen wil een beetje van de spotlights and ik denk dat ik niet anders ben."

"Ik ga me niet aanbieden om in reclames en dergelijke te verschijnen. Maar als ik benaderd wordt, doe ik daar graag aan mee."

"Maar het gebeurt gewoon niet. En hoewel ik dat niet leuk vind om toe te geven, komt dat omdat ik niet in Engeland speel. Dat is hetgene dat vervelend is. PSV behoort tot de top 10 clubs in de wereld, maar de meeste mensen in Australie realiseren zich dat niet. Engels voetbal is overal ter wereld te volgen, vooral in Australie en de spelers die daar spelen lijken alle aandacht te krijgen."

"Het is frustrerend en ik weet niet of dat gaat veranderen. ESPN zendt de Nederlandse competitie niet meer uit en heeft het vervangen door de Engelse tweede divisie. Hoe is dat te rechtvaardigen?"

"Misschien is het tijd voor me om naar Engeland te gaan. De meeste mensen kennen me, maar ze hebben geen idee waar ik speel. Als je bekend wil zijn, moet je blijkbaar naar Engeland gaan. Dat is de realiteit. Dat zou voor mij kunnen gebeuren, misschien in de nabije toekomst."

Volgens The Age zou hij mogelijk al in de winterstop naar Engeland kunnen, waar vier middenmotors interesse zouden tonen.

Meer op The Age




Tags

engeland culina age australie australische commercials deals espn hetgene jason middenmotors optredens reclame reclames spotlights

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage