Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerk lanceert PSV Battle

29 oktober 2006 12:00

Verslaggever: RvN

Ter vervanging van de PSV Quiz die de afgelopen jaren op PSV Netwerk heeft gedraaid, lanceert PSV Netwerk vandaag de PSV Battle. Met de nieuwe kennisquiz willen we een spannender spel aanbieden dat meer mensen aanspreekt. In de PSV Battle kan je een vriend, familielid of collega uitdagen om te testen wie het meeste over PSV weet. Doordat je binnen een minuut drie vragen dient te beantwoorden, is er geen tijd om iets op te zoeken en gaat het echt om parate kennis.

Uiteraard is er ook weer een ranglijst waarvoor je met elke battle punten kunt winnen EN verliezen. Maandelijks wordt er een winnaar uitgeroepen. Bekijk hier de regels.

De oude quiz kende een aantal beperkingen, die niet op te lossen waren in dat format. Zo bleef er altijd het probleem dat sommige deelnemers alles fanatiek opzochten en anderen weer niet. Bovendien bleek het steeds moeilijker om de opzoekers vragen fout te laten beantwoorden. In de PSV Battle zijn een aantal van deze beperkingen opgelost.

Daag nu direct iemand uit in de PSV Battle.

Meer op




Tags

battle beantwoorden quiz aanspreekt daag familielid fanatiek format kennisquiz opzochten opzoekers parate spannender uitdagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage