Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fabio Capello wil Alex in winterstop'

9 november 2006 07:15

Verslaggever: RvN

Het Spaanse Dagblad AS meldt dat Fabio Capello, die al langer op zoek is naar een extra centrale verdediger, het aantrekken van Alex heeft aangemerkt als hoogste prioriteit voor deze winter. Van alle genoemde namen van topverdedigers zou de Capello Alex hebben aangewezen als de te halen man, ondanks het feit dat Alex dit seizoen niet meer in de Champions League kan uitkomen voor een andere club.

Ronald Koeman liet gisteren in Voetbal International nog weten dat PSV niet zwart op wit heeft staan dat het de verdediger ook na de winterstop nog kan huren van Chelsea. Schuitema gaf echter aan dat hij zeker blijft, omdat Chelsea zich anders niet aan de afspraken zou houden.

Meer op




Tags

capello fabio chelsea aangemerkt koeman schuitema topverdedigers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage