Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: Afellay heeft keuze gemaakt

9 november 2006 07:28

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Afellay heeft in De Telegraaf laten weten dat de middenvelder van PSV zijn keuze zo ongeveer wel heeft gemaakt voor wat betreft het uitkomen voor Marokko of Nederland. "Alleen wil hij niet voor de muziek uitgaan. Pas als hij in een definitieve selectie is opgenomen, zal Ibrahim zijn keuze bekendmaken. Je kunt zeggen dat hij er nu voor 99 procent uit is. De indruk die is gewekt, dat hij de keuze het liefst zo lang mogelijk voor zich uitschuift, is onjuist. Het zou vervelend zijn als Marco van Basten hem nu wel zou willen selecteren, maar het niet doet, omdat hij denkt dat Ibrahim er nog niet aan toe is om een keuze te maken."

Meer op




Tags

afellay basten bekendmaken marokko muziek nederland onjuist telegraaf uitschuift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte