Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes heeft geen haast meer om te vertrekken

12 november 2006 10:52 - Globoesporte.com

Verslaggever: RvN, vinnie2

In een interview met Globoesporte laat PSV doelman Gomes weten geen haast meer te hebben om te vertrekken bij PSV. Een jaar geleden was dat nog anders toen hij maar niet in aanmerking kwam voor een plaats bij de nationale selectie. Zelfs het Braziliaanse Corinthians was daarom bij hem in beeld. Nu de nieuwe bondscoach Dunga keuzes maakt onafhankelijk van de competitie waarin de speler speelt, is hij niet meer bezig met een eventueel vertrek. Volgens Gomes is er nu geen concrete interesse van andere clubs. Er waren wat geruchten over Chelsea toen Cech zwaar geblesseerd raakte, maar dat werd tot nu toe niet concreet.

Volgens Gomes heeft hij er mede voor gezorgd dat de houding ten opzichte van Braziliaanse keepers in Nederland nadrukkelijk is veranderd. Bij zijn komst waren er vele vraagtekens over het halen van een Braziliaanse keeper, nu wil PSV een andere Braziliaanse keeper. 'Als ik zou vertrekken, komt er een andere Braziliaan voor mij in de plaats' aldus Gomes.

Meer op Globoesporte.com




Tags

gomes haast braziliaan cech chelsea corinthians dunga globoesporte nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage