Transparent
Inloggen
Sluiten

Verdeelde reacties bij Parma

13 december 2000 23:34

Verslaggever: RvN

De reacties in het kamp van Parma na de bekendmaking van de loting tegen PSV waren nogal verdeeld. Voorzitter Tanzi liet weten dat het geen makkelijke opgave zou worden, maar dat Parma het veel slechter zou kunnen treffen dan nu met PSV is gebeurt. 'Aangezien we de finale willen bereiken, moeten we toch van iedereen winnen' aldus Tanzi. De directeur Technische Zaken was echter behoorlijk geschrokken van de loting. 'Het kon niet zwaarder, PSV is een erg sterk team en we zullen zeer goed en geconcentreerd moeten spelen om daar te komen. Met name Mateja Kezman is een zeer groot talent. Gelukkig spelen we eerst uit' aldus de technisch directeur.

Met name het detail dat PSV Manchester United had verslagen dwong wel enig respect af bij de spelersgroep van de Italianen. Unaniem was men er echter wel van overtuigd, dat zeker gezien het voordeel eerst uit te spelen, PSV een te kloppen ploeg moet kunnen zijn voor Parma.

Meer op




Tags

parma tanzi verdeelde geconcentreerd italianen kezman mateja opgave unaniem zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte