Oppermachtige 5-0 zege tegen FC Utrecht

25 november 2006 21:18

PSV was in het Philips Stadion zaterdagavond oppermachtig tegen FC Utrecht. De ploeg liep gemakkelijk naar een 5-0 zege uit. Bij rust was het al 3-0.

PSV kwam met een gelukje op voorsprong. Na acht minuten werkte Nelisse een bal uit een corner van Farf?n in zijn eigen doel. Vevrolgens ging de ploeg op eigen kracht verder. Afellay tekende voor de 2-0 via een mooi schot links boven de keeper. Na zo'n half uur spelen zette Farfan met al net zo'n fraaie treffer PSV op een veilige 3-0.

In de tweede helft ging PSV vrolijk door zonder iets te vrezen te hebben van FC Utrecht. De 4-0 kwam op naam van Kone na een actie met Farfan. Diezelfde Farfan mocht op zijn beurt weer de 5-0 maken na een actie met Kluivert.