Transparent
Inloggen
Sluiten

Inter wil Maxwell niet verhuren

2 december 2006 09:04

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad meldt dat Inter PSV heeft laten weten dat ze Maxwell niet willen verhuren. Kopen is sowieso geen optie voor de Eindhovenaren. Koeman: "De salarissen die in Itali? worden betaald, zijn voor ons onhaalbaar. Maar als we hem een half jaar kunnen huren, zou ik daar wel een voorstander van zijn. Als je praat over het geven van aanvallende impulsen aan een elftal dan is hij de beste linksback die ik ken."

Tegenover het Algemeen Dagblad liet de zaakwaarnemer van Maxwell weten dat hij niet uitsluit dat er in de komende tijd iets verandery aan het standpunt van Inter. "Hij wil voetballen en heeft een heel bijzondere band met Ronald Koeman. Verkopen is sowieso onbespreekbaar. Maar er kan een situatie ontstaan waarin het voor alle partijen gunstig is dat Maxwell een half jaar bij PSV speelt. Inter heeft al eerder aangetoond dat het een club is die in menselijk opzicht goed in elkaar zit. Het is ook in het belang van Inter als Maxwell weer op topniveau komt."

Meer op




Tags

inter maxwell koeman itali menselijk topniveau uitsluit verandery voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis