Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: PSV niet fel genoeg

2 december 2006 23:05

Ronald Koeman liet na afloop weten dat zijn ploeg niet fel, agressief genoeg was vanavond. Koeman op PSV.nl: "Ik ben natuurlijk niet helemaal tevreden. Je wint je wedstrijden makkelijk en dan kan er een stukje verslapping in het elftal groeien. PSV miste vanavond een stukje agressiviteit, ik vond dat wij niet fel en niet scherp genoeg waren. [...] Als je naar het aantal kansen kijkt hebben wij de beste gehad. Vitesse had niet ??n uitgespeelde kans. Ieder schot en alle hoge ballen waren voor Gomes. Ook vanavond had een gelijkspel er voor Vitesse in gezeten, ik vind dat wij daar iets te makkelijk in zijn geweest. We hebben hen te veel laten voetballen. Dat moet er wel uit, want het kan een keer afgestraft worden. De kritiek die wij vaak krijgen op onze speelwijze vind ik niet terecht, maar vanavond wel. Op basis van het spel had de Vitesse dus meer verdiend", aldus de hoofdcoach van PSV.




Tags

koeman vitesse agressiviteit gomes verslapping

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman