Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint ook in Groningen: 0-2

9 december 2006 21:49

Verslaggever: dvdh, dvdh



PSV blijft aan de winnende hand in de competitie. Voor de tiende keer op rij wist het te winnen en dit keer de lastige uitwedstrijd bij FC Groningen. In een weinig indrukwekkende wedstrijd van PSV kant zou de ploeg uiteindelijk met 0-2 winnen.

PSV speelde rustig zonder indruk te maken. Het had met name in de eerste helft doelman Gomes wel nodig om enkele keren fantastisch op te treden bij met name afstandschoten. PSV zette daar ook wat mogelijkheden tegenover.

In de tweede helft kwam de goal dan toch. Salcido gaf van links voor. De bal belandde uiteindelijk bij Afellay die hem via de keeper inschoot. PSV was daarna de sterkste ploeg en had vervolgens eigenlijk vrij weinig meer te vrezen.

Toen FC Groningen vervolgens in de slotfas eop de aanval moest gaan spelen kwamen de kansen om het uit te spelen voor PSV. Dat gebeurde ook. Via de counter zorgde Kone voor de beslissende treffer drie minuten voor tijd.

Beleef het gehele wedstrijdverslag nog eens via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

groningen afellay afstandschoten beleef counter eop gomes inschoot kone salcido slotfas wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte