Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans hopen op Valencia of Bayern

13 december 2006 09:08 - PSV Poll

Verslaggever: BvT

Vrijdagmiddag is de loting voor de tweede ronde van de Champions League. PSV treft daarin zeker een absolute topclub. Ter illustratie; van de zeven mogelijke tegenstanders heeft alleen Bayern M?nchen een lagere UEFA co?fficient dan de Eindhovenaren, die het de laatste jaren in Europa zo goed doen. Het was dus niet makkelijk kiezen voor de fans die we de vraag voorlegden welke club PSV het beste zou kunnen loten.

Het liefst blijken de supporters Valencia te treffen in februari. Bijna een derde (30,4%) van de fans koos de Spaanse club. Op de voet wordt Valencia gevolgd door het Bayern M?nchen van Mark van Bommel (28,9%). En mocht het nou niet een van die twee teams worden, dan willen de fans wel voor de derde keer in no time tegen AC Milan (17,3%).

Minst favoriet is - zoals wel verwacht - Olympique Lyon. De Fransen worden slechts door 2,7% van de fans genoemd als goede loting. Ook niet populair zijn de Engelse clubs Chelsea (3,3%), Arsenal (6,9%) en Manchester (8,5%).

Meer op PSV Poll




Tags

bayern valencia arsenal bommel chelsea fficient illustratie loten lyon milan time uefa voorlegden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage