Transparent
Inloggen
Sluiten

Carlos Salcido reikt prijzen uit op PSV Netwerk Cup

17 december 2006 18:55 - PSV Netwerk Cup Forum

Verslaggever: Bolle, Henk Huppelschoten

Afgelopen zaterdag is alweer een editie van de PSV Netwerk Cup gespeeld. Het was, zo vonden de meeste aanwezige fans, het meest geslaagde toernooi tot nu toe. De Cup werd weer georganiseerd door forumlid Bolle. Ditmaal zette hij het toernooi in z'n ??ntje op poten. Het toernooi kreeg zijn apotheose toen PSV-speler Carlos Salcido de prijzen kwam uitreiken.

Met 11 teams die er erg veel zin in hadden en 3 offici?le KNVB scheidsrechters, was het een uitermate geslaagd toernooi. Bolle had het dit jaar zo gepland, dat alle teams tot lang op de dag door konden spelen. Er werden namelijk ook verliezersronden gespeeld.

De winnaars van de verliezersronde zouden beslag nemen op de eerste "poedelprijs" in de historie van de PSV Netwerk Cup. Het werden de Randstad Phoolies, die in de kwartfinales met 0-1 hadden verloren van FC Kaal. FC Kaal nam bslag op de 3e plek. Nadat ze in de halve finale met 3-0 hadden verloren van PSV Zuipsite, wonnen ze de troostfinale met 1-0 van het verassend goed spelende FC Fred.

PSV Zuipsite werd 2e dit toernooi. In de finale waren ze net een maatje te klein voor de Sober Boys, volgens velen de terechte winnaar van het toernooi. De beslissing viel echter pas in de penalty-serie. FC Bal op 't Dak kreeg de Fair Play Cup uitgereikt.

De prijsuitreiking werd gedaan door niemand minder dan PSV-speler Carlos Salcido, die samen met Jeroen vd Berk de kantine van Sporthal de Heiberg betrad. De Mexicaan werd luid toegezongen door alle aanwezige teams.

Gevolgd door een camera ploeg van de Mexicaanse televisie was hij nogal overdonderd van de ontvangst. Na de prijzen uitgereikt te hebben, ging hij met velen op de foto en deelde hij menig handtekening uit.

Al met al een zeer geslaagde dag die feestend werd afgesloten met een feestavond in Kafee de Rooie op het stratumseind!

Meer op PSV Netwerk Cup Forum




Tags

carlos salcido bolle geslaagde kaal reikt zuipsite apotheose berk bslag dak ditmaal editie feestavond feestend forumlid foto heiberg historie kafee kantine knvb kwartfinales maatje menig ntje ontvangst overdonderd phoolies poedelprijs poten prijsuitreiking randstad rooie sober sporthal stratumseind troostfinale uitreiken verassend verliezersronde verliezersronden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage