Transparent
Inloggen
Sluiten

3.000 kaarten voor Arsenal-PSV

25 december 2006 13:31

Voor de Champions League wedstrijd Arsenal-PSV zijn maar liefst 3.000 kaarten beschikbaar voor de PSV-supporters. In de Nederlandse competitie hoeven de bezoekersvakken niet groter te zijn dan 1.600 plaatsen. In Europa zijn clubs verplicht minimaal 5% van de totale stadioncapaciteit beschikbaar te stellen. Het nieuwe Emirats stadium heeft een totale capaciteit van 60.000. Alle 3.000 kaarten zijn in eerste instantie beschikbaar voor eigen vervoer. Er geldt een voorrangsregeling voor houders van een PSV Uitkaart.

PSV Uitkaarthouders kunnen zaterdag zaterdag 30 december om 09.00 uur als eerste kaarten boeken via psvuitwedstrijd.nl. Voor supporters die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 13 januari. De verwachting is dat, net als bij de wedstrijd in Liverpool, de kaarten snel zullen zijn uitverkocht.

Meer info: PSV.nl

Meer op




Tags

arsenal uitkaart capaciteit emirats houders liverpool psvuitwedstrijd stadioncapaciteit uitkaarthouders vervoer voorrangsregeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis