Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ hard onderuit bij Twente

27 december 2006 22:02

Verslaggever: BvT

AZ heeft vanavond wederom puntverlies geleden, door met maar liefst 3-0 onderuit te gaan in Enschede. FC Twente was oppermachtig en liep al voor rust uit tot 2-0. De tweede was op aangeven van PSV-huurling Bakkal. Uiteindelijk kwamen de Alkmaarders goed weg met 3-0 tegen de enige ploeg waar PSV tot toe verloor (1-0).

Ajax won vanavond mede dankzij een blunder van de scheidsrechter met 2-0 van Roda JC. Sneijder en Grygera zorgden in een slaapverwekkende pot voor de winst tegen de club uit Kerkrade. Het eerste doelpunt had echter nooit goedgekeurd mogen worden; Sneijder sloeg de bal met zijn hand uit de handen van de keeper. Later werd een geldig doelpunt van Roda wel afgekeurd.

PSV staat 9 punten voor op Ajax en 10 op AZ.

Meer op




Tags

twente roda bakkal enschede grygera kerkrade oppermachtig slaapverwekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage