Transparent
Inloggen
Sluiten

NS gaat vrijwel zeker staken

18 december 2000 22:51 - Carpool Contact!!

Verslaggever: NvdL

De kans dat de Nederlandse Spoorwegen gaan staken op 21 december neemt met de dag toe. Vrijwel zeker zullen dan de treinen de gehele dag stil staan. 's Avonds speelt PSV de laatste thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en een groot deel van de fans dreigt door deze staking het duel te moeten missen.

Het PSV Netwerk roept via dit bericht op de handen ineen te slaan en ervoor te zorgen dat alle supporters van PSV de wedstrijd kunnen bezoeken. Ga jij met de auto en heb je nog een plekje vrij? Meldt het op hetPSV Bulletin Board.

De eerste carpoolcontacten zijn daar inmiddels tot stand gekomen, de eerste mensen hebben reeds een oplossing voor het probleem gevonden en zullen alsnog bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn.

Dus nogmaals, heb je een plekje vrij of weet je juist absoluut niet hoe je naar Eindhoven moet komen, meldt het op in de Carpool Contact topic. Samen kunnen wij er hopelijk voor zorgen dat het stadion alsnog voor de volle 100% gevuld zal zijn!

Meer op Carpool Contact!!




Tags

staken bulletin carpool carpoolcontacten fortuna hetpsv ineen spoorwegen staking treinen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage