Transparent
Inloggen
Sluiten

Komst Alcides bijna rond, Salas en Belhadj komen niet

29 december 2006 13:33 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman meldt dat de komst van Alcides bijna rond is. "Hij is een extra versterking in verdedigend opzicht, ook voor de verdere toekomst, mocht Alex vertrekken. We streven naar minimaal anderhalf jaar. Je moet het zien als een constructie zoals met Alex, tussen Chelsea en PSV. Hij kan op meerdere posities in de verdediging spelen. Het is een speler met lengte, heel slank en verschrikkelijk snel. De snelste die ik ooit meegemaakt heb. Onder mij heeft hij bij Benfica rechtsback gespeeld. Ik ben tevreden over het verdedigende blok bij PSV, maar dit zijn kansen die je moet pakken. Alcides is een prima verdediger en heeft ervaring opgedaan in Duitsland. Als het rond komt, gaat hij mee naar La Manga.”

PSV ziet echter af van de linksback Nadir Belhadj van Sedan. De club zal zich nu op andere alternatieven gaan richten. Koeman wil het liefst nog steeds een extra linksback en twee aanvallende versterkingen.

Daarvoor is Franklink Salas niet meer in de markt. Hij zal in januari ook niet meegaan naar Spanje. "Hij moet eerst honderd procent fit worden en dat moet hij maar bij zijn club doen, niet hier."

Meer op PSV.nl




Tags

alcides belhadj salas koeman benfica chelsea constructie duitsland franklink manga meegaan nadir sedan slank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte