Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: ?f nog een jaar PSV ?f ik stop

30 december 2006 09:37

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Cocu weten dat hij in de zomer niet meer voor een andere club zal kiezen, zoals afgelopen zomer nog wel serieus mogelijk was. Of hij nog door zal gaan weet hij nog niet.

"Ik ben nog helemaal niet bezig met mijn afscheid. Afgelopen dinsdag speelden we in de Kuip. Het kan de laatste keer zijn geweest, maar als ik daar over moet nadenken, dan kan ik wel elke wedstrijd een stapel zakdoeken in mijn tas stoppen."

"Ik zal straks de afweging maken: wil ik zelf nog wel door. Dat is het allerbelangrijkste. En vervolgens zal ik ook kijken wie er allemaal bij PSV zullen vertrekken. Ik weet het echt nog niet. Ik geloof alleen niet meer dat ik na dit jaar nog ergens anders zal spelen. Pin me er niet op vast, maar zoals het er nu voor staat, is het ?f nog een jaar PSV ?f ik stop."

In het Algemeen Dagblad gaat Cocu vandaag uitgebreid in op het eerste half jaar.

Meer op




Tags

cocu kuip stapel tas zakdoeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman