Transparent
Inloggen
Sluiten

Robert heeft zich niet gemeld bij Betis

31 december 2006 16:38 - Marca

Verslaggever: RvN

De door PSV aan Betis Sevilla verhuurde Braziliaan Robert heeft zich nog steeds niet gemeld bij Betis Sevilla. Na de kerst doorgebracht te hebben in eigen land had hij zich de 29ste alweer moeten melden voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Aanvankelijk meldde de club dat hij en Wagner vertraagd waren door vertraging in het vluchtschema vanuit Zuid-Amerika. Inmiddels hervatte ploeggenoot Wagner vandaag de training bij Betis. Volgens het Spaanse Marca weet Betis niet of hij mee zal gaan op het trainingskamp, waar de selectie 1 januari naar vertrekt.

De spits is tot het einde van het seizoen verhuurd aan Betis Sevilla. Hij drong al meerdere malen aan bij de Spanjaarden om hem definitief aan te trekken of hem in laten gaan op een aanbod uit Mexico.

Een terugkeer naar PSV is echter ook niet uitgesloten. Een week geleden liet Koeman nog weten dat indien PSV geen directe versterking voor de aanval weet aan te trekken, hij het terughalen van Robert een hele serieuze optie vindt.

Meer op Marca




Tags

betis sevilla wagner amerika braziliaan doorgebracht drong hervatte koeman malen marca mexico trainingskamp vertraagd vertraging vluchtschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte